Y Buurtrestaurant
INFO buurtrestaurant klik HIER
Prijslijst buurtrestaurant klik HIER
Vrijwilligers gezocht
Wilt u het mooie werk van het Buurtrestaurant als vrijwilliger steunen bent u van harte welkom. Het kan 1 dag(deel) of meerdere dagen per week om bijvoorbeeld te koken, als gastvrouw/heer of bezorger. Interesse? Neem contact op met Sandra gegevens hieronder bij ‘medewerkers en contact’
Medewerkers en contact
Ons buurtrestaurant werkt met vrijwilligers, studenten en kandidaten die zich voorbereiden op de arbeidsmarkt. Eindverantwoordelijk is een operations manager Sandra Pronk 06 15258765 of mail kantoor@ymcaservice.nl Voor bezorg aan huis kunt u haar contacten.Heeft u nog vragen of wilt u reserveren dan kunt u elke werkdag bellen 070 3555120 tussen 11.30 en 17.00 uur
Menu's vindt u onder de foto.
Menu:
30-8 | Groentesoep met balletjes, puree met spinazie en ricotta, gevulde perzik | |
31-8 13.00 uur | Meloen met kruidendressing en ham, spaghetti bolognese, vruchtenkwark met bananenschuimpjes | |
31-8 18.30 uur | Zomers hapje, kibbeling, sla en gebakken aardappel, ijsfantasie | |
1-09 | Uiensoep, sperziebonen salade met makreel, Griekse yoghurt met honing en walnoten | |
4-9 | Crostini met Italiaanse roerei, gele rijst met chorizo, kwark met nectarine | |
5-9 | Koriandersoep, rode bieten stamppot met rode ui, toetje van de chef | |
6-9 | Salade met stoofpeertjes, macaroni met ham, kaas en champignons, tropische yoghurt | |
7-9 13.00 uur | Tomaten-crémesoep, stoofpotje met gekookte aardappel, meloen met roodfruit en vanilleroom | |
7-9 18.30 uur | Asperge soep, gebakken aardappel met witlofsla met rode bieten, dame blanche | |
8-9 | Griekse salade, Griekse rundvlees uit de oven, dubbelvla met klopklop | |
11-9 | Meloen met kruidendressing, stoemp met prei en hesp, bananen vla | |
12-9 | Maissoep, gado gado met saté pentoel, toetje van de chef | |
13-9 | Mini taartje met tomaatjes en kaas, karbonade met citroen, snijbonen en aardappelen, vlaflp | |
14-9 13.00 uur | Kippensoep, spaghetti met spinazie en champignons, chocoladevla | |
14-9 18.30 uur | In aanloop naar Prinsjesdag menu | |
15-9 | Courgette rolletjes met pesto en mozzarella, visragout, nectarine galette | |
18-9 | Bloemkoolsoep, zwarte bonenstoof, vanille vla | |
19-9 | Hapje, kip in de hoed, toetje van de chef | |
20-9 | Champignonsoep, bloemkool pastinaak stamppot met gehaktbal, Belgische wafel | |
21-9 13.00 uur | Hollandse salade met ei, bami met kip, yoghurt met banaan en honing | |
21-9 18.30 uur | Broodje paté, pasta salade, ijs met fruit en slagroom | |
22-9 | Broccoli courgette soep,orzo met rode saus en salami, vlaflip anders | |
25-9 | Piroshki met vulling van spitskool en ei, mosterd puree met witlof en achterham, citroen roomkwark | |
26-9 | Groentesoep, kip kerrie ragout met rijst, toetje van de chef | |
27-9 | Appelsalade met walnoot, zoete aardappel met geroerbakte tuinbonen, dubbelvla frambozen en vanille | |
28-9 13.00 uur | Soepje, macaroni met gehakt, fruitsalade met roomsaus | |
28-9 18.30 uur | Toastje brie, kip kerrie met rijst, vlaflip | |
vrijdag 29 september | Vleesrolletje met kruidenkaas, prei stamppot, appel met Griekse yoghurt |